مرجع فایل های مفید

فایل های ازمون ارشد, پروژه مهندسی کامپیوتر درباره تست نرم افزار , پایان نامه تست نرم افزار , تست نرم افزار , روش های تست نرم افزار ,ازمون استخدامی نرم افزارهای مفید و کمیاب فنی و مهندسی ,علوم پزشکی, فناوری اطلاعات,خرید ودانلود پایان نامه های همه علوم مختلف, ترجمه مقاله تحمل خطا نرم افزار در سیستم عامل‌های کامپیوتری , تحمل خطا , سیستم عامل , نرم افزار, پروژه در مورد رمزگذاری اطلاعات , رمزگذاری , رمزگذاری اطلاعات , رمزنگاری,پرسشنامه سنجش تمرکز در سازمان ,دانلود پرسشنامه های مختلف

مرجع فایل های مفید

فایل های ازمون ارشد, پروژه مهندسی کامپیوتر درباره تست نرم افزار , پایان نامه تست نرم افزار , تست نرم افزار , روش های تست نرم افزار ,ازمون استخدامی نرم افزارهای مفید و کمیاب فنی و مهندسی ,علوم پزشکی, فناوری اطلاعات,خرید ودانلود پایان نامه های همه علوم مختلف, ترجمه مقاله تحمل خطا نرم افزار در سیستم عامل‌های کامپیوتری , تحمل خطا , سیستم عامل , نرم افزار, پروژه در مورد رمزگذاری اطلاعات , رمزگذاری , رمزگذاری اطلاعات , رمزنگاری,پرسشنامه سنجش تمرکز در سازمان ,دانلود پرسشنامه های مختلف

فایل های ازمون ارشد,پرسشنامه سبک تفکر استرنبرگ , پروژه مهندسی کامپیوتر درباره تست نرم افزار , پایان نامه تست نرم افزار , تست نرم افزار , روش های تست نرم افزار ,ازمون استخدامی نرم افزارهای مفید و کمیاب فنی و مهندسی ,علوم پزشکی, فناوری اطلاعات,خرید ودانلود پایان نامه های همه علوم مختلف, ترجمه مقاله تحمل خطا نرم افزار در سیستم عامل‌های کامپیوتری , تحمل خطا , سیستم عامل , نرم افزار, پروژه در مورد رمزگذاری اطلاعات , رمزگذاری , رمزگذاری اطلاعات , رمزنگاری,پرسشنامه سنجش تمرکز در سازمان ,دانلود پرسشنامه های مختلف

  • ۰
  • ۰

کلمات کلیدی : پاورپوینت بررسی تغذیه ورزشی (درس تغذیه) , ترکیب مواد غذایی , متابولیسم , کاتابولیسم , آنابولیسم , دی‌ساکاریدها , شاخص گلیسیمیک , نقش چربی‌ها , ویتامین‌ها , مواد معدنی , کنترل وزن , مراحل رسیدن به وزن ایده‌آل , تمرین و تغذیه , تغذیه پس از تمرین , انواع مکمل‌ها , کراتین , سوپر ادین

دسته: تربیت بدنی


فرمت فایل: ppt

حجم فایل: 489 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 105


توضیحات جامع و کامل :



پاورپوینت تغذیه ورزشی (درس تغذیه)، تنظیم شده در 105 اسلاید، فرمت ppt


تغذیه ی ورزشی


مقدمه:

 یک شاخه‌ی علمی از حیطه‌ی فیزیولوژی ورزشی و از اصول سه گانه‌ی طب‌ورزشی و همچنین در یکی از جنبه‌های مهم علم‌تمرین نیز به شمار می‌رود.

غذا در واقع منبع تامین کننده‌ی سوخت بدن و زمینه‌ساز فعالیت‌ها و سازگاری‌های بدن برای ورزش می‌باشد. تغذیه‌ی مطلوب تغذیه‌ای است که مواد غذایی لازم را جهت رشد، نگهداری و ترمیم نسوج بدن تأمین کند. تغذیه‌ی خوب موجب افزایش کارایی مکانیسم‌های بدن انسان و تغذیه‌ی نامناسب بالعکس موجب کاهش کارایی مکانیسم‌های بدن انسان می‌گردد. ترکیب مواد غذایی تشکیل دهنده‌ی یک رژیم غذایی برای ورزشکاران با افراد عادی متفاوت بوده و به عوامل زیر بستگی دارد:

  1. قد   2. وزن   3. جنس   4. سن   5. هدف از مبادرت به فعالیت‌های ورزشی (کاهش وزن، حفظ تندرستی، رقابت و قهرمانی)   6. نوع فعالیت ورزشی (نوع سیستم‌های درگیر) و مدت آن 7. سطح ورزشی ورزشکار   8. تعداد جلسات در هفته و در روز

اعمال مواد غذایی در بدن به شرح زیر می‌باشد:

  1. رفع گرسنگی در فرد   2. تأمین انرژی برای فعالیت‌های روزانه   3. تأمین مواد لازم بدن برای رشد، نگهداری و ترمیم نسوج بدن   4. تأمین ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری بدن


عناوین اسلایدها

مقدمه

ترکیب مواد غذایی

اعمال مواد غذایی

متابولیسم (سوخت و ساز)

کاتابولیسم

آنابولیسم

متابولیسم پایه

کربوهیدرات‌ها یا قندها

منوساکاریدها (تک قندی‌ها)

دی‌ساکاریدها

پلی‌ساکاریدها (چند قندی‌ها)

کل منابع گلیکوژن بدن

عوارض کاهش ذخایر گلیکوژن

نقش قندها در بدن

شاخص گلیسیمیک

لیپیدها (چربی‌ها):

نقش چربی‌ها

پروتئین‌ها

اسیدآمینه‌ها

وظائف پروتئین‌ها در بدن

پیامدهای نامطلوب ناشی از مصرف بیش از حد پروتئین

ویتامین‌ها

نقش ویتامین‌ها در بدن

منابع غذایی ویتامین‌ها

مواد معدنی

الکترولیت‌ها

آب

نقش آب در ساختمان و اعمال حیاتی بدن

علائم کمبود آب

کنترل وزن

کاهش، حفظ و افزایش وزن

عوراض کاهش آب بدن بر روی سلامتی

اثرات منفی دوره‌های تکراری کاهش وزن

ملاحظات عملی برای کاهش وزن

نحوه‌ی ارزشیابی غذای ورزشکار

ملاحظات عملی برای افزایش وزن

مراحل رسیدن به وزن ایده‌آل

رعایت نکات عمومی در تغذیه‌ی ورزشی

تمرین و تغذیه

توصیه‌ها

مصرف کربوهیدرات قبل از تمرین یا مسابقه

نمونه‌ی قبل از مسابقه

مصرف کربوهیدرات در حین مسابقه

تغذیه پس از تمرین

طبقه‌بندی مواد غذایی براساس ایجاد پاسخ اسیدی یا قلیایی

مواد غذایی اسیدی

انواع مکمل‌ها

بارگیری کربوهیدرات

روش محاسبه‌ی میزان انرژی

محاسبه‌ی انرژی مورد نیاز برای فعالیت‌های روزانه

تعادل رژیم غذایی

ویتامین‌ها، منابع و عوارض کمبود

کراتین

تغذیه‌ی ورزشی نوین

کراتین منوهیدرات

های کراتاید

تائورین

آرژنین

ال‌کارنیتین و دی‌کارنیتین

نکات

سوپر ادین

فارماتون

یوربامین

سنتروم


پرداخت و دانلود



بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .
کلمات کلیدی : پاورپوینت بررسی تغذیه ورزشی (درس تغذیه) , ترکیب مواد غذایی , متابولیسم , کاتابولیسم , آنابولیسم , دی‌ساکاریدها , شاخص گلیسیمیک , نقش چربی‌ها , ویتامین‌ها , مواد معدنی , کنترل وزن , مراحل رسیدن به وزن ایده‌آل , تمرین و تغذیه , تغذیه پس از تمرین , انواع مکمل‌ها , کراتین , سوپر ادین
  • ۹۵/۰۳/۲۴
  • احسان صادقی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی